Növeld a bevételeidet könyvelőként!

Egyszerűen, gyorsan, hatékonyan

Felhő alapú könyvelői és vállalatirányítási rendszer

"

A változó világban mennyire elegendő vagy versenyképes az, ha egy könyvelő szakember az ügyfeleinek „csak” könyvelési szolgáltatásokat nyújt?

A könyvelői szakma presztízse napjainkban komoly kihívásokkal néz szembe, mivel az automatizálási megoldások látszólag helyettesíthetik a szakértelmet. Az ügyfelek fejében így kialakuló elképzelések rontják a szakma önérzetét. Emellett a könyvelésben összegyűjtött adatokat más vállalkozások átalakítják és eladják strukturált, az ügyfelek számára könnyen érthető formában. Mi lehet ennek a folyamatnak a következménye?

">

Megoldás lehet-e, a szakmai tudást és szemléletet kamatoztatva olyan rendszert építeni, ahol

Az IMA tud ebben segíteni, de nem ígérhetjük,

Mi kell hozzá, hogy a fentieket elérd?

Célunk, hogy azokat a könyvelőket támogassuk, akik nyitottak a személyes fejlődésre, és segíteni szeretnék ügyfeleiket a könyvelési szolgáltatásokon túlmutató értékes tanácsokkal. Bár a könyvelői szakma jelenleg hiányszakma, a jövő legkiválóbb szakemberei azok lesznek, akik képesek a könyvelési adatokat szélesebb spektrumban, könnyen érthető formában bemutatni ügyfeleiknek. Csatlakozz hozzánk, és legyél részese ennek a fejlődésnek!

">

Itt az idő, hogy dönts a jövődről,
ha a jövő könyvelői közé akarsz tartozni!

Ha számodra cél, hogy ezt a kihívást teljesítsd, akkor mi segítünk abban, hogy

IMA logo

A személyes tájékoztatód időpontjáról Krisztina, az IMA ERP munkatársa egyeztetni fog Veled:

A személyre szabott konzultáció előkészítéséhez segíts nekünk az alábbi kérdőív kitöltésével:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Érdekel a megoldásunk?

Ezt az opciót azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnék az IMA szoftverét teljesen EGYEDI fejlesztésekkel a saját elképzeléseik alapján kialakítani, a maguk és ügyfeleik számára. Sok éves üzleti elemzés tapasztalatával, meglévő és kiforrott megoldásokkal a vállalkozásodra szabjuk az IMA szoftverét!
Álmodd meg és MI megvalósítjuk!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.